Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Στη Δημοκρατική Συμμαχία προσχωρούν οι πρόσφατα παραιτηθέντες από ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας.


Το κύμα των μετακινήσεων στελεχών από τη ΝΔ στη Δημοκρατική Συμμαχία φαίνεται πως όχι μόνο δεν έχει σταματημό αλλά συνεχώς διογκώνεται, λαμβάνοντας ανησυχητικές διαστάσεις για το ακροδεξιό απόκομμα του Σαμαρά.

Μετά την παραίτηση του... μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Νώντα Μπρούτζου, ο οποίος προέρχεται από την ΔΑΠ της Πάτρας, τη σκυτάλη πήραν στελέχη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ της Αχαϊκής πρωτεύουσας οι οποίοι ζήτησαν τη διαγραφή τους από τα μητρώα της ΝΔ. Έτσι, μετά από τις παραιτήσεις τους τα στελέχη αυτά προσχωρούν στη Δημοκρατική Συμμαχία.

Πρόκειται για τους: Μπρούτζο Νώντα, Κολυπέρα Τάκη, Καραβιά Στέλιο, Παναγιωτόπουλο Θοδωρή-Κων/νο, Τούση Άκη, Στατέρα Παναγιώτη, Παναγιωτοπούλου Θεοδώρα, Γιαννούτσο Άγγελο, Λέγκουρδα Κων/νο, Κόλλια Χρήστο και Καρδαμίτση Κυριακή.
  

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παραπάνω διατηρούν άριστες σχέσεις με το Βασίλη Φωτάκη, συνεργάτη της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρας Μπακογιάννη αλλά και στενού πολιτικού και προσωπικού φίλου του υπευθύνου της Νεολαίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Βασίλη Τσιατσιάμη.

Πληροφορίες λένε πως τα παραπάνω άτομα θα μπουν σε θέσεις κλειδιά ώστε να βοηθήσουν ενεργά την Νεολαία της  ΔΗ.ΣΥ. 
Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε την Πρώτη Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη το  Σάββατο στο Σ.Ε.Φ. όπου ξεκινάμε το δύσκολο δρόμο που επιλέξαμε,της έκφρασης και της ελπίδας  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου