Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Προβληματισμός στην Λυκούργου για το φαινόμενο του "Ντόμινο"

  Προβληματισμός επικρατεί στα γραφεία της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας μετά και την παραίτηση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Μπρούτζου Νώντα,ο οποίος  διετέλεσε Πρόεδρος της φοιτητικής Παράταξης Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. στην Αχαία.Ο πονοκέφαλος στην Ρηγίλλης ξεκίνησε με την παραίτηση του Βασίλη Φωτάκη,ιστορικού στελέχους της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. , της ΟΝΝΕΔ καθώς και της Νέας Δημοκρατίας αφού ο συγκεκριμένος είχε εκλεχθεί μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.Χρόνια συνεργάτης στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία με της σειρά της του εμπιστεύθηκε τον Τομέα των Ιονίων Νήσων στο νέο της κόμμα.
  Λίγες μέρες πριν από τι πιο δύσκολες φοιτητικές εκλογές που έχουν διεξαχθεί,η νεολαία της Αχαίας παρουσιάζει τεράστιο πρόβλημα με εμφανή την αποδυνάμωσή της καθώς και την απουσία της από τα καθημερινά προβλήματα των σπουδαστών.Κύκλοι στην Αχαία λένε πως καθόλου τυχαία δεν ήταν η παραίτηση του πρώτου καθώς ήταν ένας από τους ανθρώπους που χρόνια είχε δίπλα του ο Βασίλης Φωτάκης με πιθανά σενάρια ο πρώτος να ενταχθεί στην Δημοκρατική Συμμαχία και σε θέση κλειδί.
  Πληροφορίες μάλιστα λένε πως τις τελευταίες μέρες το πρώην μέλος της Κεντρικής Επιτροπής βρίσκετε σε έντονη κινητικότητα όχι μόνο στην Αχαία αλλά και σε άλλες Πόλεις χωρίς να ξέρουμε το αντικείμενο των συζητήσεών του.
  Το φαινόμενο του "Ντόμινο" δηλαδή παραιτήσεων και άλλων μελών της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας έχει γίνει εφιάλτης για τον προεδρό της τον τελευταίο καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου